VENI, VIDI,TG borkóstoló

Racconti italiani

2020. október 13. (kedd) 18:00 óra

Helyszín: TG Italiano      

Időtartam: 18:00-21:00

A több, mint tíz éves TG Italianoban nemcsak gasztronómiánkra vagyunk büszkék, hanem különleges borkínálatunkra is. Ezért is szeretnénk, ha minél többen megismernék, megkóstolnák borainkat, ezáltal is átélve a TG életérzést, miközben mi lubickolhatunk a vendéglátó szerepében. 

Most végre valóra váltjuk egy régóta dédelgetett ötletünket és útjára indítjuk a „VENI, VIDI, TG” borkóstoló programsorozatunkat. 

Mivel is kezdhetnénk mással, mint az olasz borokkal! Naturalmente. Bár, az étteremben sommeliereink készséggel állnak rendelkezésre, de akár egy (majdani) olaszországi utazásnál jól jöhet, ha ismerjük a régiókat, borkészítési hagyományokat, és, hogy mi mit jelent a címkén. 

Ezúttal a cégcsoportunkhoz tartozó Winestore Budapest által forgalmazott borokból válogatunk, így lehetőség lesz rendelésre is, ha megtetszik egy-egy tétel.

A borkóstoló házigazdája Langó Tamás sommelier kollégánk lesz. 

Borsor: 

  • Foss Marai prosecco brut DOCG
  • Livio Feluga Sauvignon Blanc DOC 2019
  • Zenato Lugana San Benedetto DOC 2018
  • Ratti Battaglione Barbera d’Asti DOCG 2018
  • Masciarelli Montepulciano d’Abruzzo 2017
  • Rieccine Chianti Classico DOCG 2018
  • Il Fa lchetto Moscato d’Asti DOCG 2019

A borok mellé olasz borkorcsolyákkal is készülünk.

A részvétel regisztrációhoz (valamint előzetes jegyvásárláshoz) kötött. Regisztrálni a tomgeorge@tomgeorge.hu e-mail címen lehet. 

A kóstoló ára: 12.900 forint + 13,5 százalék szervízdíj, amely tartalmazza a kóstolósort és a borkorcsolyát is.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a rendezvényig veszélyhelyzet kihirdetésére kerülne sor, vagy egyéb – a vírushelyzettel összeegyeztethető – okból a rendezvény elmarad, az addig beérkezett részvételi díjakat visszaadjuk. A rendezvény maximális létszáma 16 fő. Éttermünkben minden szükséges higiénés szabálynak eleget teszünk, illetve maximális odafigyeléssel járunk el mind a fertőtlenítés, mind a maszkviselés terén. 

A korlátozott befogadóképesség miatt a regisztráció fontos!